Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
League Of Legends ALFA VİP HACK
çalışıyor 
S92ioL.jpg
logo 
Hileyi kullanmadan önce bu kısmı okuyun:
  • Hilenin doğru bir şekilde çalışması için anti virüs programınızı devre dışı bırakmalısınızGüncel oyun hileleri ve bilgilendirici videolardan haberdar olmak isteyenler buraya tıklayarak youtube kanalımıza abone olabilirler
logo
  • Zoom hack , Fov Changer ( Kamera açısı değiştirme )
logo
Sadece bu kısmı değiştirin
veNcaj.png
Kırmızı karalı alana hiç dokunmayın
JHcE8S.png
logo
  • Aşağıda bulunan linklerden league of legends hile dosyasını indirelimİndirmiş olduğumuz dosyaya sağ tık buraya çıkart diyelim ve çıkartalımÖncelikle öğretici modunda biraz oynayınMaça katılın ilk başta biraz yürüyün sonrasında masaüstüne geçiş yapınHile dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırınFOV’u 60 olarak değiştirin ve biraz bekleyin hile aktif olucaktırOyun bittiğinde hileyi aktiflikten çıkarınYapamayan arkadaşlar olursa  Discord gelin  yardım edelim
logo

logo
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu alfahackers.10tl.net ailesi olarak kabul etmemekteyiz
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping